Председателят на партия Изправи се.БГ Мая Манолова коментира актуалната политическа

...
Председателят на партия Изправи се.БГ Мая Манолова коментира актуалната политическа
Коментари Харесай

Мая Манолова: Продължаваме промяната се докосна до властта и се превърна в нея

Председателят на партия " Изправи се.БГ " Мая Манолова разяснява настоящата политическа конюнктура. " Продължаваме промяната “ се докосна до властта и се трансформира в нея, допряха се до пръстена на мутрите и се трансфораха ", сподели тя в изявление за предаването „ 120 минути ".

Политическата групировка на Манолова не съумя да влезе в последния парламент, само че беше в предходните два с къс живот. В началото на май беше учредена като партия. „ От гражданска организация ние се трансформираме в партия на непримиримите, не желаеме да се примирим с лицемерието на тези, които излъгаха митинга и предадоха силата на митинга с картела в горивата, които подвигнаха цените на бензина и на дизела с левче безусловно безпричинно, с неналичието на всякаква поддръжка за нискодоходните семейства с мизерните приходи, с имитацията на правосъдна промяна “, съобщи Манолова.

По думите ѝ резултат от сигналите за корупция, с които се занимаваше ръководената от нея комисията в предходните два Народното събрание, няма. Единствено Европейската прокуратура е изслушала Светослав Илчовски.
„ Това, което се случи, е, че чадърът върху доближени до властта се съобщи от едно ръководство – това на ГЕРБ, на идващото ръководство – това на „ Промяната “, сподели водачът на „ Изправи се. БГ “.

На въпроса дали е подготвена за избори тя сподели, че повече се тормози по какъв начин през есента хората ще си заплащат сметките.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР