Председателят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред

...
Председателят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в Конференцията по политики на Американско- израелския комитет по обществени въпроси във Вашингтон

Председателят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще бъде на работно посещаване във Вашингтон, където в интервала 24-26 март ще взе участие като специфичен посетител в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по публични въпроси (AIPAC) по покана на Морт Фридман - ръководител на комитета и Хауърд Кор - основен изпълнителен шеф.

Тридневната конференция събира участници от целия свят и редица водещи политици, специалисти, дипломати и представители на неправителствения бранш и бизнес средите. Като представител на правоохранителната общественост с дълготраен опит, в това число в изпълнителната власт, Цветанов също по този начин ще вземе присъединяване като представител в Международния конгрес по сигурност, който се организира в границите на конференцията. Целта на форума е продан на положителни практики и спор по развиването на настоящите въпроси и провокации в бранш сигурност.

По време на престоя си Цветанов ще организира и редица двустранни срещи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР