Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов потвърди позицията

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов потвърди позицията
Коментари Харесай

Цветанов: Президентът ни тласка в посока на Изток, той в е срещу българската евроатлантическа ориентация и членство

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов удостовери позицията си, че в черновата на заключителния документ от вчерашния Консултативен съвет за национална сигурност /КСНС/, оповестена от администрацията на Президентството, е имало заключения, несъвместими с участието ни в Европейски Съюз и НАТО. В Народното събрание Цветанов разяснява, че президентът ни тласка в посока на Изток и че Радев е против българската евроатлантическа ориентировка и участие.

" Не попадаха на никое място текстове, които да кореспондират с позицията на Европейския съюз и на НАТО, само че попадаха текстове от позицията на Русия, която беше изразявана в общественото пространство и се вкарва обществото в подвеждане, че надали не Англия, Съединените щати и Франция са създали тази офанзива /става дума за Сирия/ единствено и само, с цел да могат фактически да нападат обекти и да ескалират напрежението на място ".

Заместник-председателят на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков опроверга мненията на Цветанов по адрес на президента и ги назова „ политическо интриганство “.

" Поредното упражнение в политическо клеветничество от страна на господин Цветанов към президента. Смешно е и е тъпо, тъй като демонстрира по какъв начин се отклонява вниманието от значителните тематики. Президентството излезе с документи - както работният документ, по този начин и финалният документ, който е признат. Всеки един може да прочете и да си направи сметка. Няма нищо такова. Позицията, която там е изразена, е една умерена, естествена позиция “. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР