Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Кмет от БСП към Цветанов: Благодаря на ГЕРБ за санирането

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила и кметът на община Левски Любка Александрова откриха четвъртия саниран блок в плевенската община Левски. На събитието участваха народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, както и ръководителят на Общински съвет – Левски от ГЕРБ Дочко Дочев.

Кметът на община Левски Любка Александрова (БСП) благодари персонално на Цветанов за дадената от държавното управление опция на Общината да работи сполучливо по Националната стратегия за енергийна успеваемост. “Радвам се, че има такава стратегия, господин Цветанов и сътрудници от ГЕРБ. Надявам се тази стратегия да продължи. Няма човек, който към този момент да не е уверен в положителния финансов резултат, който всяко семейство регистрира в резултат на ограниченията за енергийна ефективност”, съобщи тя. Александрова бе безапелационна, че това е най-хубавата обществена стратегия. “Сигурна съм, че това е пътят за развиване и облагородяване на обитаемоте места – по този метод страната подкрепя и стига до всяко българско семейство”, уточни кметицата на Левски. Любка Александрова предложения зам.-председателя на ГЕРБ и министър Нанков на откриването на петия саниран блок в общината – блок “Локомотив”, който следва да бъде открит през месец юли.

Националната стратегия за енергийна успеваемост е стратегия за хората, съобщи министърът на районното развиване и благоустройство Николай Нанков. По думите му, Програмата ще бъде усъвършенствана. Министър Нанков бе безапелационен, че тя би трябвало да продължи. “Няма по-социална политика от тази – държавен запас да доближава до всеки дом. Ползите са безчет: понижени сметки за ток, спестена електрическа енергия, жилищен комфорт и т.н.”, зави той. Регионалният министър акцентира, че ГЕРБ в никакъв случай не е разделяла кметовете по партийна принадлежност и пожела триумф на кметът на Левски. По думите на Нанков, в случай че Програмата бъде продължена, това ще даде опция и на останалите 20 здания в общината да аплайват за безвъмездно саниране.

Цветан Цветанов поддържа думите на кмета на Левски, че Националната стратегия за енергийна успеваемост е най-социалната политика, стигнала директно до хората в последните 8 години. “Бяхме доста подложени на критика – съперниците ни се опитваха да манипулират хората като им споделяха, че ще бъдат подлъгани и някой ще им вземе жилищата. Над 2000 многофамилни жилищни здания към този момент са санирани. Във всички тях е реализиран резултатът за понижаване на разноските на домакинствата”, изясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе безапелационен, че е значимо да се понижи напрежението и опълчването измежду политиците. Според зам.-председателя на ГЕРБ е необходим прагматичен и сериозен разговор сред законодателната, изпълнителната и локалната власт. “Като политици би трябвало да работим за просперитета на всяко наслeлено място, макар другата политическа ориентировка. Трябва да има политически консенсус Програмата за безплатно саниране да продължи. Само когато приказваме истината, можем да стигнем до верните решения и да подобрим живота на хората”, акцентира Цветан Цветанов.

Цветанов посочи като приоритет за държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила възраждането на Северозападна България.”Средствата за Северозапада, планувани в настоящия програмен интервал, са повече, отколото за другите елементи от страната. Вие го заслужавате, ние ще работим в тази посока”, обърна се ръководителят на ПГ на ГЕРБ към присъстващите.

По думите му, единственият късмет да има развиване за района е създаване и възстановяване на инфраструктурата, тъй като това е причина за вложения. “Това дава гаранция за по-добра среда за живеене и бизнес. Радостен съм, че на полемиката във Велико Търново представители на всички парламентарни групи дадоха цялостна поддръжка за довършването на Автомагистрала “Хемус” и за развиването на пътната инфраструктура, коeто дава опция на районите да се развиват”, изясни oще Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР