Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще посети община Велинград

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети община Велинград през днешния ден. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Цветанов ще бъде придружаван от народния представител от 13-ти МИР Димитър Гечев и регионалния координатор на Политическа партия ГЕРБ - Пазарджик Найден Шопов.

От 9.45 Цветанов ще се срещне с поданици на село Кръстава, с цел да се запознае с мнението им по плана за създаване на мина за рандеман на волфрам, която ще бъде в непосредствена непосредственост до обитаемото място. Предвижда се още Цветанов да се запознае с реализацията на планове за ремонт на три улици и създаване на нов тръбопровод.

От 11.00 в село Драгиново Цветан Цветанов ще се срещне с колектива на Целодневна детска градина „ Пролет “, с жители, членове и симпатизанти на ГЕРБ. Предстои създаване на нова постройка на детската градина на стойност 1 620 000 лева, отпуснати с решение на Министерски съвет в края на месец юли.

От 12.00 часа, в огромната зала на Община Велинград, ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията, дружно с министъра на околната среда и водите Нено Димов и шефа на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пазарджик Костадин Гешев ще се срещнат с жители, синдикати, представители на браншови организации от сферата на туризма и неправителствени организации, с цел да обсъдят плана за създаване на волфрамова мина „ Грънчарица “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР