Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски призова лидера

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски призова лидера
Коментари Харесай

Свиленски: Борисов да не лъже и да не ползва БСП за индулгенция

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски прикани водача на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатите от неговата групировка да не лъжат по медиите, че на " алените " са били предлагани министерски постове с първия мандат за сформиране на държавно управление.

Коментарът си той направи пред публицисти в Народното събрание по отношение на казаното в ефира на една от малките екрани на зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ Деница Сачева, че Свиленски е бил спряган за районен министър в първия мандат за кабинет, а Гроздан Караджов за транспортен министър.

Той увери, че Българска социалистическа партия в никакъв случай не е говорила за министри, за състав на Министерски съвет и за имена за предстоящ кабинет . Интригите, които се пробва да вкара Борисов, са само поради това да се отклони вниманието от поискания му депутатски имунитет и поради обединението на позора, която сформираха с " Продължаваме промяната ", акцентира Свиленски.

Той прикани Борисов и Сачева да не използват Българска социалистическа партия като индулгенция за безпринципното им държавно управление. Свиленски прикани този човек, който е замесил името му в бъдещо държавно управление на ГЕРБ-СДС с първия мандат, да застане пред медиите. Социалистът даже недоумява за какво неговото име е почнало да се спряга за възможен районен министър, откакто се е съставило държавно управление, а не месец по-рано.

Българска социалистическа партия биха подкрепили в пленарна зала свалянето на , а също по този начин и на който и да е депутат.
 Какво виждате в огледалото - питат всички в съпротива на Денков/Габриел
Какво виждате в огледалото - питат всички в съпротива на Денков/Габриел

Управлението сред първите две партии било единственото допустимо в този момент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР