Председателят на Парламентарната група “БСП за България” Георги Свиленски "осъди

...
Председателят на Парламентарната група “БСП за България” Георги Свиленски "осъди
Коментари Харесай

Свиленски от БСП осъди прокуратурата

Председателят на Парламентарната група “БСП за България” Георги Свиленски "осъди прокуратурата по тази причина, че в продължение на години той беше непозволено упрекван ", оповестяват от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Първоинстанционният съд приема изказванието на Свиленски, че делото точило се повече от 7 години , и по което той е оневинен, е траяло безразсъдно дълго. Присъдени му са 15000 лв. за морални вреди, 4500 лв. за имуществени и над 1300 лв. за разходи по делото, прецизират от Българска социалистическа партия.

За мен бе значимо неопровержимо да потвърдя невиннността, да защитя положителното си име и името на партията, която съставлявам. И най-много да дам образец на всички българи, че си заслужава човек да се бори за правата си, даже те да са потъпкани от най-високо място. В продължение на години, служейки си с прокуратурата, политическите ми съперници спекулираха с мними обвиняване по мой адрес. Познавам ги и нямам доверие да ми се извиняват. Дано най-малко, когато прочетат това решение, малко да се засрамят”, разяснява Георги Свиленски, представен от Българска социалистическа партия.

Свиленски е предявил в Софийски градски съд иск за 100 000 лв. против държавното обвиняване , откакто беше наказан и оневинен по едно от делата към "Софийски парцели ", където е бил член на Съвета на шефовете.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР