Председателят на парламента Цвета Караянчева влиза на операция. Тя има

...
Председателят на парламента Цвета Караянчева влиза на операция. Тя има
Коментари Харесай

Цвета Караянчева ще бъде оперирана

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева влиза на интервенция. Тя има фрактура на лява раменна става и би трябвало да бъде оправена. Това сподели пред публицисти шефът на Университетска болница “Лозенец” проф. доктор Любомир Спасов, съобщи Нова телевизия.

По-рано през днешния ден автомобилът, в който ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пътува по пътя Шумен-Силистра, катастрофира. Караянчева бе превозена от шуменската болница с хеликоптер.

"Когато дойде ѝ направихме всички типове проучвания - скенер, магнитен резонанс, ехография на коремни органи и други ", изясни Спасов.

На въпрос какво е наложило превозването ѝ с хеликоптер, той съобщи: "Никой не може да се ориентира какво е било положението ѝ след злополука, дали има вътрешен кръвоизлив или не. Тук направихме скенер на главата, шийните прешлени. В незабавни обстановки това се преценя на място. Аз я видях, тя беше в устойчиво положение, само че с доста мощна болежка по време на превоза. Обезболихме я и я изследвахме. Възстановяването на госпожа Караянчева в този момент зависи от доста фактори, само че допускам, че до рамките на един месец тя ще бъде безусловно възобновена и трудоспособна. По мои данни тя е единственият потърпевш в злополуката ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР