Председателят на парламента Цвета Караянчева наставлява президента и защитава Цветанов.

...
Председателят на парламента Цвета Караянчева наставлява президента и защитава Цветанов.
Коментари Харесай

Караянчева наставлява президента и защитава Цветанов

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева наставлява президента и пази Цветанов. Относно изказванията на Румен Радев и тези в лекцията му пред студенти в УНСС и апела му за изсветляване на процесите в страната Караянчева изясни, че " президентът е институция и би трябвало да приказва, да демонстрира проблемите, само че не по този метод, по който го прави. "

" Трябва да чува и противоположното мнение. Разбирам, че е боен, само че не трябва да реагира първосигнално и да атакува личностно човек , който се е опитал да го подлага на критика. Мисля, че това което той направи и личностно атакува господин Цветанов, не му прави чест. Така не се прави ", разяснява пред БНР Караянчева.

Във връзка с предлагането на Българска социалистическа партия за понижаване на депутатските заплати и ваканции , в случай че съответно е входирано в деловодството на Народното събрание, ще бъде разпределено по надлежния ред и всеки ще има опция да огласи своята позиция на комисия и в пленарната зала.

 Цветанов се афишира срещу внушенията като обикновен метод
Цветанов се афишира срещу внушенията като обикновен метод

Икономическият напредък и рекордният Брутният вътрешен продукт ни дава опция да отделяме повече средства за другите сфери, добавя той

Относно рецензиите за некачествено законодателство на настоящия парламент Цвета Караянчева регистрира и че " законодателството, което в този момент се прави, е по-качествено от правеното през годините обратно , а Народното събрание е една от транспарантните институции ".

Във връзка с апела на президента за повече светлин а в страната и " да се включат прожекторите ", Караянчева добави, че " нямаме драма в това . Аз не знам къде още би трябвало да се включат прожекторите в Народното събрание. Всичко е отворено. Всичко е пред погледа на жителите. Нека президентът да каже да спрем ли санирането, да спрем ли автомагистралите. "

 Нинова разгласи: ГЕРБ ги тресе боязън от престижа на Румен Радев
Нинова разгласи: ГЕРБ ги тресе боязън от престижа на Румен Радев

ГЕРБ не приемали, че има институция, която не им е послушна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР