Председателят на парламента Никола Минчев, който даде положителен тест за

...
Председателят на парламента Никола Минчев, който даде положителен тест за
Коментари Харесай

Минчев публикува PCR теста си във Facebook

Председателят на Народното събрание Никола Минчев, който даде позитивен тест за COVID-19 след съвещанието на КСНС, разяснява обстановката и рецензиите с пост във Фейсбук. В него той разгласява фотография на PCR теста си.

„ Благодаря на всички, които демонстрираха интерес към моето и на фамилията ми здраве. Добре сме. Тези, които демонстрират нездравословен интерес, най-вече за политически подмятания в собствен интерес, ще оставя без коментар”, написа той.



„ Но очевидно дължа информация и естествено ще я дам. Поради голямото количество хора, с които се срещам всеки ден, си върша проби по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше негативен. След съвещанието на КСНС си направих още веднъж тест, който за жал даде позитивен резултат и аз осведомих за това контактните си лица”, декларира още Минчев.

„ Ясно е, че някои хора и най-много опозицията се пробват да извлекат дивиденти от създалата се обстановка. Честно или не, това е ситуацията. Ако се беше случило след пленарен ден в Народно събрание, несъмнено щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!”, приключва ръководителят на Народното събрание.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР