Председателят на парламента на Грузия Иракли Кобахидзе ще бъде на

...
Председателят на парламента на Грузия Иракли Кобахидзе ще бъде на
Коментари Харесай

Председателят на парламента на Грузия Иракли Кобахидзе ще бъде на официално посещение в България начело на парламентарна делегация

Председателят на Народното събрание на Грузия Иракли Кобахидзе ще бъде на публично посещаване в България отпред на парламентарна делегация. Визитата е по покана на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Посещението ще стартира на 17 юни 2019 година в 10.00 часа с гала по полагане на венец на Паметника на незнайния боец. В 10.20 часа гостът ще се срещне с ръководителя на българския парламент Цвета Караянчева.

В 11.00 часа е планувано взаимно изказване за медиите.

Грузинската парламентарна делегация ще прегледа пленарната зала и ще беседва в зала „ Запад “ с Групата за другарство България – Грузия. Гостите ще се срещнат и със заместник-председателя на Народното събрание Явор Нотев. По-късно те ще беседват с президента Румен Радев.

На 18 юни 2019 година в 10.00 часа ръководителят на Народното събрание на Грузия Иракли Кобахидзе ще се срещне с Негово Светейшество Неофит – Патриарх български и митрополит Софийски. По-късно делегацията ще посети Велико Търново, където ще прегледа музея „ Възраждане и Учредително заседание “ и Архитектурно-исторически резерват „ Царевец “ и ще се срещне с кмета на общината Даниел Панов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР