Председателят на парламента на Гърция Николаос Вуцис разкритикува някои пан-македонски

...
Председателят на парламента на Гърция Николаос Вуцис разкритикува някои пан-македонски
Коментари Харесай

Председателят на гръцкия парламент: Македонски организации заплашват наши депутати със смърт

Председателят на Народното събрание на Гърция Николаос Вуцис разкритикува някои пан-македонски организации, които са изпратили до всичките депутати електронно във връзка с разногласието за името с Македония, в което са заплашвали с пожизнен затвор или изтезания, в случай че гласоподават в интерес на наименование на страната, включващо думата „ Македония “.

„ Някои към този момент са отишли прекомерно надалеч и нямам поради само управлението на „ Златна зора “. Някои са отишли прекомерно надалеч, тъй като са популяризирали измежду депутатите от гръцкия парламент обръщение от
представители на пан-македонските организации, които ни упрекват в изменничество и споделят, че ще ни осъдят на гибел или пожизнен затвор, в случай че посмеем да гласуваме в интерес на предлагането на гръцките държавно управление и външно министерство, когато въпросът за компромисното име с Македония доближи до Народното събрание “, съобщи Вуцис, представен от „ Прототема “.

Както БЛИЦ заяви, неотдавна гръцкият външен министър Никос Кодзиас получи писмо, съдържащо патрон поради разногласието за името сред Атина и Скопие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР