Председателят на Общински съвет- Разлог, Мария Копанарова преряза лентата на

...
Председателят на Общински съвет- Разлог, Мария Копанарова преряза лентата на
Коментари Харесай

Откриха официално обновения физкултурен салон на ПГ Никола Стойчев в Разлог

Председателят на Общински съвет- Разлог, Мария Копанарова преряза лентата на актуализирания физкултурен салон на Разложката професионална гимназия “Никола Стойчев ”, дружно с директорката на образователното заведение- госпожа Пенева и госпожа Николова, старши специалист по физическо образование и спорт към РУО- Благоевград.
“Благодаря на госпожа Пенева и на целия училищен състав, че поставиха старания, този план да стане действителност. Този салон закупи напълно нов вид- със страхотни уреди. Особено значимо е във вашата възраст да се спортува. Радвам се, че реновираният салон се открива тъкмо през днешния ден, на студентския празник. Пожелавам на всички вас да изпитате трепета на студентството и да изживеете неговите страсти. Ползвайте новата облага със здраве! ”, поздрави доктор Копанарова всички гимназисти.
С цел подкрепяне на физическото развиване доктор Копанарова, от името на Община Разлог, подари на учебното заведение и спортни принадлежности за бойни спортове.
На тържествената гала през днешния ден в салона спортни дейци, специалисти и посетители на РПГ “Никола Стойчев ”, бяха приветствани от домакините с танцово осъществяване на българско хоро, под съпровода на единадесетокласника Емин Малинов, вкусно приготвени ястия, открит урок с обичания преподавател господин Фарфаров и лекции, с присъединяване на футболиста Светослав Дяков и бодибилдъра Георги Георгиев.
Физкултурният салон е освежен по всички европейски стандарти и условия, оборудван със уреди за фитнес, мини футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса и други спортове, включени в програмата за часовете по “Физическо образование и спорт ”.

В.Василев


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР