Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян

...
Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Ние за хазартния бизнес ли сме или сме за Левски?

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян гостува в студиото на bTV. Той приказва ден след срещата на почитателите с министър-председателя Бойко Борисов.
 Среща на почитателите на Левски с Бойко Борисов @@@
“Господин Божков явно е човек с много съществени качества и явно доста добре може да преценя едни бъдещи събития. Господин Божков доста време отхвърляше среща с последователите на необятна основа, пред която да излезе и да изясни какви са му проектите и къде вижда последователите в целия този развой, тъй като Левски без последователи няма по какъв начин да стане. В един миг, когато той беше подложен под някакъв вид напрежение по отношение на бизнеса му, се срещна два пъти с последователите и съумя да настрои огромна част от общността в посока протести и метежи в отбрана на хазартния му бизнес. Ние за хазартния бизнес ли сме или сме за Левски? Аз споделям, че организацията, която съставлявам, застава твърдо зад Левски. С оглед на тази позиция ние подаваме ръка на господин Божков и му предлагаме, в случай че неговият хазартен бизнес бъде обиден по някакъв метод и той няма опция да дава тези 2 млн. лв. на месец, които казахме, че се дават... Той е воден от концепцията, че желае да помогне на Левски. Това беше декларирано от него и на двете срещи. И че е имал ентусиазъм да избави клуба.

Господин Божков по публични данни е един от най-богатите българи. Ако той желае в действителност да избави клуба, сигурно има вид да откри метод да продължи да финансира Левски. Ако не с 2 млн. лв. на месец, то с 1 млн. лв., или с 500 хиляди лв., или с 200 хиляди лв.. Но да излезе и да го каже: " Момчета, нещата стоят по този метод. Аз мога да направя от тук това, това и това. Какво ще извършите вие? ". Тогава съм сигурен, че цялата левскарска общественост ще се активизира, ще създадем всичко допустимо, ще посещаваме мачове, с цел да продължим да даваме своя дан за добруването на клуба. В същото време господин Божков ще има поддръжката на една голяма маса от хора, зад която ще може да застане и да каже " Внимавайте какво вършиме! ". Когато Левски е опрян до стената, голямо количество от хора са на едно тракване от излизане на улицата. И това си проличава ", съобщи Хиндлиян.
 Среща на почитателите на Левски с Бойко Борисов @@@
" Трябва да надделее здравият разсъдък. Аз съм склонен, че последователите на Левски, в това число и аз, сме темпераментни хора, които сме подготвени да стигнат до крайности. Но дано надделее здравият разсъдък и да си помислим кои сме ние, какво зависи от нас, кого пазиме, влизаме ли в матрицата или не. Това е доста значимо да стане ясно и всеки самичък за себе си да си даде отговор преди да се тупа в гърдите и да изяснява, че Левски значи независимост ", добави той.

" Не е лека обстановката, в която се намира Левски. Това е една огромна игра на нерви, на която ставаме очевидци. Във всеки един миг нещата могат да вземат друг процес. Както още на следващия ден може да се окаже, че Левски е с нов притежател от вида " бащица ", по този начин може господин Васил Божков, хората и компаниите към него, да продължат да финансират клуба, без оглед от развоя на драмата със Закона за
хазарта и на възможното лишаване на неговия лиценз. В последната една седмица, в обстановката, в която се оказахме, последователите на Левски изглеждахме консолидирани и монолитни. Вчера, след срещата стана ясно, че не е тъкмо по този начин. Представителят на една от групите - " Ултрас Левски ", удостовери тезата на Националния клуб на последователите и на Тръст " Синя България ", че Левски е пленник на политически и стопански ползи.

Нещо, което сме артикулирали задоволително добре в последната една седмица и приказваме в последните 5 години. В същото време сподели, че неговото мнение е, че би трябвало да се застане твърдо на страната на притежателя. В подобен случай не влизаме ли в тази матрица? Да, ние сме съгласни, че Левски е пленник на политически и стопански ползи, само че приказваме, че заставаме зад Левски. Левски е огромната концепция, Левски е задачата. Левски сега наподобява постоянен, има притежател, който се е афиширал с името си, няма ги подозренията за парашутизъм, каквито участваха преди него. Изпълнителният-директор Павел Колев съобщи, че сега Левски е постоянен и действа обикновено ", сподели той.
 Среща на почитателите на Левски с Бойко Борисов @@@
" Това е един пробив и една дребна крачка от доста огромния път. Въпросът е дали ние всички сме подготвени да го извървим. Много хора споделят, че не са подготвени да го извървят, споделят, че ще банкрутираме и евентуално са прави. Това не може да стане от през днешния ден за на следващия ден, би трябвало работа и подготовка, с цел да се реализира тази концепция. Но има нещо, което е извънредно значимо и би трябвало да бъде ясно ", приключи Хиндлиян.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР