Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов беше приет за лична ...

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов беше приет за лична

Вежди Рашидов бе приет от Папа Франциск

Председателят на Народното заседание Вежди Рашидов беше признат за персонална среща от Негово Светейшество папа Франциск във Ватикана. Тя се организира в границите на специфичната проповед на папата по мотив последния ден на Седмицата на християнското единение, оповестиха от пресцентъра на Народното заседание.

По време на диалога ръководителят на Народното заседание пожела на Негово Светейшество доста здраве и сили в задачата му за реализиране на мир по света. Вежди Рашидов сервира на папа Франциск поздравите и уважението на българския народ. От своя страна папа Франциск благослови Вежди Рашидов и целия български народ и пожела да бъдем дружно в работата и молитвите си за мир и благополучие.

Председателят на Народното заседание Вежди Рашидов сервира като подарък на Негово Светейшество папа Франциск копие на съд от Вълчитрънското златно богатство. Подаръкът съставлява съд, формиран от три бадемовидни тела, свързани посред си с тръбички и с една обща тройно разклонена ръкохватка, по този начин че да образува система от скачени съдове.

 

Източник: breaking.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg