Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева влиза в операционната зала

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева влиза в операционната зала
Коментари Харесай

Оперират Цвета Караянчева в софийска болница

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева влиза в операционната зала на болница " Лозенец ", с цел да бъде оперирана, положението ѝ все още е устойчиво. Това заяви на ексклузивен брифинг шефът на Университетската болница про.ф доктор Любомир Спасов, съобщи БГНЕС.
" Приключиха проучванията на госпожа Караянчева. Сега я качваме в операционната. Има фрактура на лява раменна става и тя би трябвало да бъде оправена ", добави проф. Спасов.
По-рано през днешния ден автомобилът, в който ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пътува по пътя Шумен-Силистра, катастрофира.
Караянчева бе превозена от шуменската болница с хеликоптер. Когато дойде ѝ бяха направени всички типове проучвания - скенер, магнитен резонанс, ехография на коремни органи и други, изясни Спасов.
На въпрос какво е наложило превозването ѝ с хеликоптер, той съобщи: " Никой не може да се ориентира какво е било положението ѝ след злополука, дали има вътрешен кръвоизлив или не. Тук направихме скенер на главата, шийните прешлени. В незабавни обстановки това се преценя на място. Аз я видях тук. Тя беше в устойчиво положение, само че с доста мощна болежка по време на превоза. Обезболихме я и я изследвахме. "
" Възстановяването на госпожа Караянчева в този момент зависи от доста фактори, само че допускам, че до рамките на един месец тя ще бъде безусловно възобновена и трудоспособна. По мои данни тя е единственият потърпевш в злополуката ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР