Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците
Коментари Харесай

Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците по случай новата учебна година

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците по случай новата образователна година.

Днес е трогателен и празничен ден за всички нас. Той дава началото на нова образователна година, изпълнена с доста старания и твърдоглав труд, само че и със блян към познание, с триумфи и нови достижения, отбелязва Цвета Караянчева в поздравлението си към учителите и учениците, осведоми пресцентърът на Народно събрание.

"Пъстрите букети, които учителите получават през днешния ден, са израз на обич и признателност за ежедневната им грижа за нашите деца, за напъните да ги възпитават и образоват. Отговорността на преподавателите е голяма, тъй като на тях разчитаме да приготвят децата за живота, да ги трансфорат в персони и почтени жители. Затова от сърце им искам да се радват на най-ценната премия - достиженията и признателността на своите възпитаници! ", прибавя тя.

Скъпи младежи, черпете с цялостни шепи от опита и знанията на вашите учители и родители и в това време, използвайте преимуществата, които ви дава актуалният високотехнологичен свят.

Смело и смело мечтайте, поставяйте си високи цели и ги постигайте с гений и упоритост, отбелязва ръководителят на Народното събрание в поздравлението си към учениците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР