Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е в стабилно състояние.

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е в стабилно състояние.
Коментари Харесай

Оперираха Цвета Караянчева

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е в устойчиво положение. Това заяви на ексклузивен брифинг шефът на Университетската болница про.ф доктор Любомир Спасов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Приключиха проучванията на госпожа Караянчева. Има фрактура на лява раменна става ”, добави проф. Спасов.

В неделя сутринта автомобилът, в който ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пътува по пътя Шумен-Силистра, катастрофира.

Караянчева бе превозена от шуменската болница с хеликоптер. Когато дойде ѝ бяха направени всички типове изследвания- скенер, магнитен езонанс, ехография на коремни органи и други, изясни Спасов.

На въпрос какво е наложило превозването ѝ с хеликоптер, той съобщи: Никой не може да се ориентира какво е било положението ѝ след злополука, дали има вътрешен кръвоизлив или не. Тук направихме скенер на главата, шийните прешлени. В незабавни обстановки това се преценя на място. Аз я видях тук. Тя беше в устойчиво положение, само че с доста мощна болежка по време на превоза. Обезболихме я и я изследвахме. Възстановяването на госпожа Караянчева в този момент зависи от доста фактори, само че допускам, че до рамките на един месец тя ще бъде безусловно възобновена и трудоспособна. По мои данни тя е единственият потърпевш в злополуката, сподели още той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР