Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе удостоена с отличието

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе удостоена с отличието
Коментари Харесай

Караянчева бе удостоена с отличието „Златно сърце” за благотворителност и корпоративна социална отговорност

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе удостоена с оценката „ Златно сърце” по време на петото издание на едноименните годишни награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Събитието се провежда от списание и клуб „ Business Lady” и списание „ Bulgaria Business Review”. Цвета Караянчева получи премията си в категория „ Патриотични дейности” във връзка активността на ръководения от нея Национален предприемчив комитет за честване на 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев.

Това не е премия за авторитет или реклама, а за добродетелността на всички, които се включиха в отбелязването на тази годишнина, акцентира ръководителят на Народното събрание. Цвета Караянчева добави, че следите на поета-революционер остават с неговата духовна мощност на воин, оратор и родолюбец.

По думите й Христо Ботев е справочник на българския народ и историческата ни памет е най-голямото ни национално благосъстояние.

По време на церемонията ръководителят на Народното събрание връчи оценката „ Златно сърце” на телекомуникационния оператор „ Vivacom” за вложения в цифровизация на образованието.

Награди връчиха още и народните представители Станислава Стоянова, Калин Поповски и доцент Милен Михов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР