Председателят на „Газпром“ Алексей Милер и президентът на Сърбия Александър

...
Председателят на „Газпром“ Алексей Милер и президентът на Сърбия Александър
Коментари Харесай

Председателят на „Газпром“ и президентът на Сърбия са обсъдили газовото сътрудничество


Председателят на „ Газпром “ Алексей Милер и президентът на Сърбия Александър Вучич са разискали съдействието на среща в Белград, се оповестява на уеб страницата на съветската газова компания.

„ В рамките на визитата в Белград се организира среща на Алексей Милер и президента на Република Сърбия Александър Вучи. Страните разискаха въпроси свързани със съдействието “, се споделя в известието.

В частност е бил регистриран растеж на експорта на съветски газ за Сърбия. Както се отбелязва на уеб страницата на компанията, по предварителни данни, от 1 януари до 19 февруари 2019 година размерът на доставките се е нараснал с 8,8 % спрямо аналогичния интервал на 2018 година

Особено внимание на срещата е било отделено на реализирането на плана за строителството на газотранспортна инфраструктура на територията на сърбия. Отбелязва се, че плановата компания GASTRANS d.o.o. Novi Sad към този момент получава нужните позволения за започване на работа по плана.

Доставките на природен газ в „ Газпром “ за 2018 година са достигнали до 2,15 милиарда куб м природен газ, което е с 1,2 % повече от 2017 година
Проектната компания GASTRANS d.o.o. Novi Sad дава отговор за реализиране на плана за строителството на газовата връзка от границата с България до границата с Унгария.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР