Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се похвали

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се похвали
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен се похвали с раждането на първо внуче

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се похвали с раждането на първото си внуче. Детенцето се е родило предишния месец, а самата Фон дер Лайен написа в обществените мрежи, че е " горда баба ", съобщи ДПА.

Бившият немски министър на защитата и майка на седем деца качи през днешния ден фотография в Инстаграм, на която е тя театралничи усмихната дружно с бебето и назова това " магически момент ". Фон дер Лайен не разкри името, нито точната рождена дата на бебето, нито пък загатна имената на неговите родители, само че в тирада през вчерашния ден тя разкри, че то е родено предишния месец и е момиченце.

" Да прегърна своята внучка за пръв път е един от тези мигове, които ти оказват помощ да оцениш всичко стойностно и ти припомнят за същински значимите неща в живота ", сподели тя през вчерашния ден на гала във френския град Страсбург.

Седемте деца на Урсула фон дер Лайен и брачна половинка ѝ Хайко, който е доктор и академик, са родени сред 1987 и 1999 година Преди да поеме председателството на Европейската комисия през 2019 година, Урсула фон дер Лайен беше и министър на труда, а преди този момент и министър по въпросите на фамилията в държавното управление на Ангела Меркел.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР