Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер бе подложен на критики,

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер бе подложен на критики,
Коментари Харесай

Скандал в ЕС! Наругаха Юнкер, защото поздравил Путин

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер бе подложен на рецензии, откакто поздрави съветския президент Владимир Путин за преизбирането му, без да спомене напрежението в връзките, провокирано от отравянето на някогашен съветски разузнавач в Англия, съобщи Франс прес.

Добрите връзки сред Европейски Съюз и Русия са жизненоважни за сигурността на нашия континент. Наша обща цел би трябвало да бъде възобновяване на европейския ред в сигурността. Надявам се да употребявате Вашия четвърти мандат в преследването на тази цел ", написа в приветственото обръщение на Юнкер до Путин.

" Това писмо на Жан-Клод Юнкер е срамно ", стачкува английският евродепутат Ашли Фокс, който управлява групата на английските консерватори в Европейския парламент. " Да поздравяваш Владимир Путин за изборната му победа, без да споменеш явното подправяне на бюлетини, към този момент е задоволително неприятно. Обаче фактът, че той не е загатнал отговорността на Русия в офанзивата в бойно отровно вещество против почтени хора в моя изборен регион е нещо непоносимо ", съобщи Фокс.

  " Председателят на Европейската комисия се държи помирително с човек (Владимир Путин), който съставлява очевидна опасност за сигурността на Запада ", съобщи английският евродепутат.

Председателят на Европейския съвет, полякът Доналд Туск наподобява също се разграничава. " Доналд Туск не е изпратил приветствено писмо на Владимир Путин и няма да се изненадам, в случай че не го направи въобще ", съобщи поискал анонимност почитан представител на Европейски Съюз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР