Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов ще участва

...
Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов ще участва
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в интерпарламентарния форум по разузнаване и сигурност във Вашингтон

Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов ще взе участие в Интерпарламентарния конгрес по разузнаване и сигурност във Вашингтон, проведен от конгресмена Робърт Питинджър. В събитието ще вземат присъединяване представители на изпълнителната и законодателната управляващи на страни от Европа, Северна и Южна Америка, както и представители на интернационалните компании и неправителствени организации в областта на интернационалната сигурност.

Сред обсъжданите тематики ще бъдат актуалните провокации пред интернационалната сигурност, произлизащи от войната в Украйна и нападателните властнически режими, както и противопоставяне на проведената престъпност и прането на пари. Специално внимание ще бъде обърнато на незаконната миграция и методите за нейното секване или понижаване. 

Основан преди седем години, през днешния ден Интерпарламентарният конгрес по разузнаване и сигурност е водещо събитие в тази сфера. Форумът дава експертен опит и съдействие сред парламентаристи и националните администрации за по-доброто схващане всред съдружниците на Съединените щати за световните закани в актуалния свят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР