Председателят на долната камара на руския парламент Вячеслав Володин заяви

...
Председателят на долната камара на руския парламент Вячеслав Володин заяви
Коментари Харесай

Москва: Украйна вече е терористична страна

Председателят на долната камара на съветския парламент Вячеслав Володин съобщи през днешния ден, че Украйна е станала " терористична страна ", съобщи Ройтерс.

Украинският президент Володимир Зеленски стои отпред на " престъпен режим ", сподели още Володин на пленарно съвещание на Държавната дума.

От началото на " специфичната военна интервенция " на Русия в Украйна представители на съветските управляващи излизат с тезата, че прилежащата страна е следена от антируски настроени фашисти и " неонацисти ", само че до момента не са прокарвали концепцията, че тя е терористична страна. Украйна и Западът споделят, че тези изказвания са безпочвена агитация, употребена като опрощение за присвояване на територия, отбелязва Ройтерс.

На днешното съвещание на Държавната дума бяха признати на първо четене два законопроекта, които плануват надлежно съветското държавно управление да получи пълномощия да задължава компании да доставят артикули на въоръжените сили и техните чиновници да поставят ексклузивен труд в поддръжка на " специфичната военна интервенция " в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР