Председателят на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев коментира наказанието на Фернандо

...
Председателят на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев коментира наказанието на Фернандо
Коментари Харесай

Надуваемият фалос изял главата на Каранга

Председателят на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев разяснява наказването на Фернандо Каранга от ЦСКА за един мач, след случаите след дуела с Левски.
Дисципът наказа Фернандо Каранга Левски сезира БФС и Прокуратурата за изцепките на Каранга Каранга не пропусна жестокия жест
"Всички длъжностни лица са описали действието. Имаме и сезиране от страна на Левски, където са разказани двата случая - с предмета, изнесен след срещата и жеста " изясни Кучев.

"За този фалос, който разнася из терена наказването е 1 среща отнемане от спортни права и 3000 лв. санкция. За жеста с рязането на главите, несъмнено считаме, че е публично недопустим. В тази конюнктура, в която живеем, е недопустим. За него той е санкциониран с още 3000 лв., " добави той.

"Всичко е разказано, има видео, фотоси, всичко е изрично, " съобщи Кучев.

Нещо забавно, което той добави е, че "Дисциплинарният устав споделя повече ", навеждащо на мисълта, че Каранга е бил даже пожален единствено с 1 мач наказване.

Двата тима са санкционирани и за викания на почитателите и ще се възвръщат вредите, нанесени на стадиона.

"Поздравявам Левски, че те са може би първият тим, който ни сезира публично за нещо. Аз от десетина години призовавам клубовете да реагират, когато се усещат ощетени, " добави Кучев и приключи с мнение, че и ЦСКА би трябвало да се намеси, с цел да изясни на Каранга неуместността на жеста му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР