Председателят на Демократична България Христо Иванов бе заснет Виена тази

...
Председателят на Демократична България Христо Иванов бе заснет Виена тази
Коментари Харесай

И Христо Иванов заснет във Виена. При Иван Кръстев ли ходят всички?!

Председателят на " Демократична България " Христо Иванов бе сниман Виена довечера. Папарашките фотоси на водача на Демократична България и правосъден министър във второто държавно управление на Бойко Борисов се появиха в уеб страницата " Блиц ". Той е щракнат на самолетната писта, до момента в който чака полета на Австрийските авиолинии, с който да се завърне в България.

Появата на Христо Иванов в австрийската столица идва единствено ден, откакто там бе сниман Кирил Петков да се среща със собствен другар в влиятелно заведение в сърцето на Виена. Лидерът на Политическа партия даже караше тротинетка по улиците.



Христо Иванов бе сниман довечера на летището във Виена

Все още не е ясно дали Кирил Петков и Христо Иванов са имали планувани срещи в Австрия, само че е доста евентуално двамата да се събрали във Виена, надалеч от любопитните погледи на публицистите. Вчера Иванов не се появи в президентството, където Румен Радев връчи втория мандат на акад. Николай Денков. От страна на Демократична България бяха ген. Атанас Атанасов и Надежда Йорданова. Вероятно още тогава Христо Иванов не е бил в София, а е бил на секрети срещи във Виена, позволяват източници на Lupa.bg. Напълно допустимо е той да е бил там дружно с Кирил Петков, който се прибра тази заран.

И до момента в който през вчерашния ден в австрийската столица Кирил Петков бе в типичното си радостно въодушевление, яхнал тротинетката, то Христо Иванов бе извънредно под напрежение и водеше оживени диалози по мобилния си телефон, който не спираше да звъни.

Най-вероятно и Христо Иванов, и Кирил Петков са били на среща при Иван Кръстев, позволяват политически анализатори пред Lupa.bg. Офисът на Кръстев, който минава за един от архитектите на обединяването на ГЕРБ с ПП-ДБ, е основан в сърцето на Виена.

На този стадий ориста на държавното управление към момента не е ясна, само че възможностите то да бъде реализирано са положителни. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР