Председателят на БСП Корнелия Нинова отговори на Слави Трифонов, след

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова отговори на Слави Трифонов, след
Коментари Харесай

Нинова: Слави, като имаш претенции да управляваш, кажи позицията си за Македония

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори на Слави Трифонов, откакто ръководителят на "Има подобен народ " я назова "никаква " във връзка срещата ѝ със северномакедонския министър председател Зоран Заев. Ръководителят на левицата скастри Трифонов и на собствен ред го запита: "Като имаш искания да печелиш избори и да управляваш България, може ли най-малко по един въпрос да кажеш какво ще правиш? ". Тя го прикани да не я поставя под общ знаменател с някогашния министър-председател Бойко Борисов, който, по нейни думи, е "полегнал " на северномакедонците, предавайки и жанр, и родно място.

Ето обръщението на Нинова:

Днес Слави Трифонов споделил във връзка срещата ни със Зоран Заев, че съм "никаква ". Първите седем години и Класическата гимназия не ми разрешават да върша оценки за него с сходни прилагателни. Но като българка желая да го попитам каква е неговата позиция по въпроса с присъединението на Република Северна Македония към Европейски Съюз.

Като имаш искания да печелиш избори и да управляваш България, може ли най-малко по един въпрос да кажеш какво ще правиш. Или ще шикалкавиш, с цел да не ядосаш или българския народ, или някоя външна мощ.

Моята позиция е ясна и днешната среща беше мотив още един път да се каже в очите на Заев намерено и почтено: вашето участие в Европейски Съюз не може да бъде за сметка на българския народен интерес. Не изпълнявате контракта за добросъседство, употребявате език на омразата към нас, пренаписвате историята, затова не сме съгласни да започнете договаряния за участие. Вие сте ни сътрудници, само че над всички стои българският интерес. Хайде, Слави да те видя по какъв начин ще произнесеш тези думи.

Пробвай. Не боли. Просто се желае да имаш...... темперамент.

P.S. И не ме слагай вкупом с Борисов. Той през днешния ден полегна и съобщи и жанр, и родно място.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР