Председателят на Българския червен кръст /БЧК/ Христо Григоров получи наградата

...
Председателят на Българския червен кръст /БЧК/ Христо Григоров получи наградата
Коментари Харесай

Председателят на БЧК Христо Григоров получи наградата Сърцето на София



Председателят на Българския червен кръст /БЧК/ Христо Григоров получи премията " Сърцето на София ", която се връчва на персони, неправителствени организации и компании, поради работата им в социална изгода на децата.

В изявление за предаването „ Нещо повече “ ръководителят на БЧК Христо Григоров разяснява:

„ Анализите демонстрират, че надълбоко в душата си, сегашният българин е съхранил това, което са имали нашите баби и дядовци, а точно подготвеност да подадат ръка, да оказват помощ. Така че можем умерено да кажем, че българинът е един човек с огромно сърце, подготвен и да оказва помощ. Ако създадем разбор на огромните национални акции, които организираме, ще се види, че една огромна част от финансовия запас събираме точно от нашите баби, дядовци, родители, хора, които не живеят изключително удобно в днешно време, само че отделят по 5, по 10, по 20 лв., с цел да оказват помощ “.

Григоров заяви, че Младежката организация на БЧК към този момент са 20 хиляди души: „ Ходят, оказват помощ, усмихват се, радват се на сълзите от признателност. Трябва да имаме вяра, че това са децата на бъдещето, това са децата на България “.

Цялото  изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР