Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков – Стъки

...
Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков – Стъки
Коментари Харесай

Стъки и ММА бойци отидоха при спортния министър. Извинил им се

Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков – Стъки и състезатели по бойния спорт от разнообразни клубове организираха протестна акция в отрасловото министерство, откакто преди два дни представителят на служебното държавно управление Антон Кутев разгласи, че структурата е изразходвала непозволено пари по разнообразни стратегии на ведомството.

„ Ние искахме среща с министъра на спорта, с цел да чуем от него дали с документите, с която разполага, удостоверява думите на глашатая Кутев. Той сподели, че отхвърля, че не удостоверява неговите думите, не се съгласява с тях. Гънейки се като червей на конференцията, видяхме по какъв начин го беше позор, тъй като е ръководител на федерация и знае, че тези пари не отиват при ръководителят на федерацията, а при момчетата в клубовете “, съобщи Недков.

По думите му БФ ММА е една от най-слабо финансираните федерации у нас, макар стотиците медали, които състезателите ѝ печелели: „ Ние не сме нарушители, а първенци, които заслужават внимание “.

Той съобщи, че ще съди Антон Кутев за клюка, само че не и Андрей Кузманов, тъй като получил опрощение от него.
Снимка: bTV
С уточнението, че не се занимава с политика и е „ състезател от международна класа “, Стъки съобщи: „ Служебният кабинет не е държавно управление, което желае да взема решение проблемите на хората, а е избирателен щаб на президента Румен Радев. (…) Изнасят се всекидневно сигнали за нередности, които сигнали не могат да бъдат тествани сега, само че могат да повлияят на изборните резултати “.
Снимка: bTV
Въпреки, че пред камерите Недков твърдеше, че акцията е била с кротичък темперамент, в министерството бяха изпратени 7-8 полицейски автомобила и към 50 униформени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР