Председателят на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия,

...
Председателят на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия,
Коментари Харесай

Малина Николова свиква Общо събрание на ВиК асоциацията

Председателят на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца Малина Николова привиква постоянно съвещание на Общото заседание на 05.03.2020 година /четвъртък/ от 11.00 часа в постройката на Областна администрация – Враца, бул. „ Демокрация “ № 1, Заседателна зала – ет. VI.

ПОКАНА

Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я
ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ВРАЦА
АСОЦИАЦИЯ Пожарна охрана ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ НА ОБОСОБЕНАТА ТЕРИТОРИЯ, ОБСЛУЖВАНА ОТ ВиК ООД - ВРАЦА
Изх. № АВиК – ………………........../…………..2020 година
ДО КОПИЕ ДО

ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА БОРОВАН СЪВЕТ - БОРОВАН

ИНЖ. ИВО ЦВЕТКОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА Б. СЛАТИНА СЪВЕТ – БЯЛА СЛАТИНА

Г-Н КАЛИН КАМЕНОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА ВРАЦА СЪВЕТ - ВРАЦА

Г-ЖА МАРИНЕЛА НИКОЛОВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА КОЗЛОДУЙ СЪВЕТ - КОЗЛОДУЙ

Г-Н ХРИСТО ДОКОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА КРИВОДОЛ СЪВЕТ - КРИВОДОЛ

Г-Н ИВАН АСПАРУХОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА МЕЗДРА СЪВЕТ - МЕЗДРА

Г-ЖА ВАЛЯ БЕРЧЕВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА МИЗИЯ СЪВЕТ - МИЗИЯ

Г-Н РОСЕН ДОБРЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО СЪВЕТ - ОРЯХОВО

Г-Н ВАЛЕРИ РОЛАНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА РОМАН СЪВЕТ - РОМАН

Г-Н ТОДОР АЛЕКСИЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА ХАЙРЕДИН СЪВЕТ - ХАЙРЕДИН
ПОКАНА

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

На съображение член 198в, алинея 6 от Закона за водите и по отношение на член 10 алинея 1 от Правилника за организацията и активността на асоциациите по водоснабдяване и канализация при непроменено систематизиране на гласовете от предходното съвещание,

СВИКВАМ:

Редовно съвещание на Общото заседание на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца на 05.03.2020 година /четвъртък/ от 11.00 часа в постройката на Областна администрация – Враца, бул. „ Демокрация “ № 1, Заседателна зала – ет. VI при следния

ДНЕВЕН РЕД:
1. Приемане на бюджет на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца за 2020 година
2. Приемане на доклад за осъществяване на бюджета на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца за 2019 година
3. Приемане на доклад за активността на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца за 2019 година
4. Приемане на Годишен финансов доклад на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца за 2019 година

Общото заседание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца се организира при следното систематизиране на гласовете:

Държавата – 35,00%
Община Борован –1,99% Община Мизия –2,63%
Община Бяла Слатина –8,56% Община Оряхово – 4,00%
Община Враца – 25,71% Община Роман – 2,16%
Община Козлодуй – 7,37% Община Хайредин – 1,74%
Община Криводол – 3,27%
Община Мездра – 7,57%

Предлагам Общото заседание на Асоциацията по ВиК – Враца да одобри следните решения по точките от оповестения дневен ред:

По т. 1 от дневния ред:
„ Приема бюджета на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца за 2020 година “.

По т. 2 от дневния ред:
„ Приема Отчета за осъществяване на бюджета на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца за 2019 година “.

По т. 3 от дневния ред:
„ Приема Отчета за активността на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца за 2019 година “.

По т. 4 от дневния ред:
„ Приема Годишен финансов доклад на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца за 2019 година “.

Писмените материали, свързани с дневния ред на Общото заседание ще бъдат изпратени на електронните пощи на членовете на Асоциацията в периода и според член 10, алинея 6 от Правилника за организацията и активността на асоциациите по водоснабдяване и канализация /ПОДАВиК/. Същите са предоставени за запознаване на книжен притежател на адреса на ръководство на Асоциацията и оповестени на Интернет страницата на Областна администрация – Враца, Секция „ АСОЦИАЦИЯ ВИК “.
Всеки член на Асоциацията има право да желае включването на спомагателни въпроси за разискване в дневния ред на Общото заседание. Предложенията се изпращат на адреса на ръководство и на електронната поща на Асоциацията в периодите и според член 11, алинея 2 от ПОДАВиК.
Съгласно член 5, алинея 6 от Правилника позицията и мандатът на представителя на съответната община за съвещанията на Общото заседание на Асоциацията по ВиК се съгласуват по ред, избран от общинския съвет. В тази връзка и на съображение член 198е, алинея 5 от Закона за водите, преди съвещанието на Асоциацията е належащо да съгласувате със съответния общински съвет позицията на общината Ви по препоръчаното решение, както и да получите мандат за гласоподаване по точките от дневния ред на съвещанието. Препис от взетото решение на съответния общински съвет е належащо да визиите пред Председателя на Асоциацията най–късно в деня на осъществяване на Общото заседание, преди регистрацията.

С почитание,
МАЛИНА НИКОЛОВА,
Председател на Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Враца
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР