Председателката на Камарата на представителите в САЩ Нанси Пелоси отказа

...
Председателката на Камарата на представителите в САЩ Нанси Пелоси отказа
Коментари Харесай

Нанси Пелоси отказа да съобщи кога ще започне процедурата по импийчмънт на Тръмп

Председателката на Камарата на представителите в Съединени американски щати Нанси Пелоси отхвърли да каже пред кореспонденти по кое време ще се състои втората процедура за импийчмънт против президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския по обвиняване, че е подбудил последователите си да атакуван постройката на Конгреса, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Долната камара на Конгреса към този момент взе решение към Тръмп да бъде предявено обвиняване, само че Пелоси не пожела да заяви по кое време ще стартира самият развой в Сената. "Вие първи ще бъдете известени ", сподели през днешния ден тя пред представители на медиите.

Пелоси означи, че може да се наложи да бъдат разследвани членове на Конгреса, в случай че се откри, че някой от тях е съдействал на поддръжниците на Тръмп в офанзивата им против Капитолия предходната седмица. По думите й някои нейни съпартийци демократи настояват, че законодатели републиканци са подклаждали у последователи на Тръмп убедеността, че президентските избори са били изгубени поради измами.

Нанси Пелоси заяви, че на генерала от запаса Ръсел Хоноре е предоставено да оглави изследване на системата за сигурност на Капитолия по отношение на случилото се предходната седмица и преди встъпването в служба на новоизбрания президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в сряда.

Генерал Хоноре закупи огромна популярност като координатор на изпращането на филантропичната помощ за щата Луизиана след урагана Катрина през 2005 година, отбелязва АП.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР