Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси призова президента на

...
Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси призова президента на
Коментари Харесай

Пелоси подкани Байдън да направи обръщение към Конгреса

Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси прикани президента на Съединени американски щати Джо Байдън да направи послание на 28 април към двете камари на американския законодателен орган.

" Пиша ви, с цел да ви поканя да говорите на общата сесия на Конгреса в сряда, 28 април и да споделите вашата визия за решение на проблемите и реализацията на опциите на този исторически миг ", се споделя в обръщението на Пелоси към президента, публикувано от пресслужбата й.

Ако Байдън одобри поканата, това ще е първата му тирада пред Конгреса от встъпването му в служба като президент на 20 януари. Както отбелязва вестник „ The Hill ”, нормално американските президенти изнасят тирада пред депутатите в границите на няколко седмици след встъпването си в служба, само че поради пандемията Байдън към момента не е направил това. Въпреки болестта през вчерашния ден той взе участие в гала в ротондата на Конгреса в памет на починалия при случай на 2 април служител на реда Уилям Еванс, охранявал региона на Капитолийския рид.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР