Предприемачът Андрей Бъчваров призова да се приемат необходимите закони, за

...
Предприемачът Андрей Бъчваров призова да се приемат необходимите закони, за
Коментари Харесай

Андрей Бъчваров: Ако не се приеме Плана за възстановяване, по Коледа много хора няма да имат какво да ядат

Предприемачът Андрей Бъчваров прикани да се одобряват нужните закони, с цел да може Плана за възобновяване и резистентност да влезе в действие.

" Аз като предприемач всеки ден се разсънвам с концепцията, че по-лошо не може да стане, само че като оптимист - може. Крайно съм отчаян. И то систематична партия като ГЕРБ, в която има изключителни експерти - Деница Сачева, Краси Вълчев, Лъчо Борисов. Това са същински експерти, с които съм работил. Тези хора се държат като оня валутния играч, сетете се кой, или прочувствения първенец по когнитивен дисонанс, ще се сетите и той кой е. Основният проблем, който виждам в това извънредно безконтролно държание е обвързван с Плана за възобновяване и развиване. Този проект за развиване не е бащиния. За да бъдат отпуснати тези пари, би трябвало да бъдат признати най-малко 20 законови промени - закон за публичните поръчки, закон за противопоставяне на корупцията, наредби за вярното подаване на сигнали и тяхната проследимост ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Преживяхме инфлации, коронавирус, преживяхме 3-месечни и 6-месечни отлагания на заплащания, претърпяваме война, и внезапно се разсънваме с нова рецесия - рецесията с безвремието. Проблемът е, че ние тези пари сме ги сметнали, в това число в заплатите. Ако това безвремие и този злостен банкетен протест продължава, ние План за възобновяване и развиване няма да забележим. Ние ще губим по половин милиард месечно. Ако ние не приемем сега този проект, т.е. тези 20+ закона, по Коледа доста хора няма да има какво да сложат на масата си да ядат. Това безочливо заявяване на бойкотиране на гласувания, значи, че който го бойкотира, той го и поддържа. В този ред на мисли съм слисан от безпардонната цинична безочливост от неистини в пространството ", разяснява Бъчваров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР