Предпразнично: Километрични задръствания по пътищата в страната Километрични задръствания се

...
Предпразнично: Километрични задръствания по пътищата в страната Километрични задръствания се
Коментари Харесай

Предпразнично: Километрични задръствания по пътищата в страната

Предпразнично: Километрични тапи по пътищата в страната Километрични тапи се образуваха по пътища в страната през днешния ден. Огромна е колоната от коли на автомагистрала " Тракия " , при 16-тия км в посока Бургас, където тече ремонт. Очаква се засилен трафик и по автомагистрала " Хемус " , по която се стига до Велико Търново. Именно там по традиция ще бъде най-голямото честване на Деня на Независимостта.
 
С идните три почивни дни пристигнаха и огромните тапи по автомагистралите и основните пътища в страната. От " Пътна полиция " обясниха, че причина за това са и към момента незавършените поправки. Любомир Костадинов от Столична дирекция на вътрешните работи изясни, че се водят договаряния с Агенция " Пътна инфраструктура " за отделяне на две ленти за излизане от София в петък и за влизане - в понеделник.
 
 БГНЕС

На 22 септември от 11.00 ч. на площад " Княз Александър I " пред Паметника на Независимостта ще се организира тържествено честване на 110-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България. Главен контрольор Георги Георгиев от Групово дело " Охранителна полиция " изясни, че церемонни по случай празника се чакат във всички градове в страната.
 

По мотив шествието " Нощно каране " в София на следващия ден, което се провежда в памет на починалите мотористи, ще се включат към 1000 мотора и се чакат усложнения в придвижването. Според предварителния график те няма да влизат в центъра на столицата и мероприятието би трябвало да приключи  до 21.30 ч.-->
 
Във връзка с Деня на подвижността в събота ще бъде затворен центърът в София от 10.00 до 17.00 ч. През почивните дни се чака и засилен трафик по граничните пунктове с Гърция, Сърбия и Румъния.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР