Предполагам, че моята синя отметка скоро ще изчезне, защото ако

...
Предполагам, че моята синя отметка скоро ще изчезне, защото ако
Коментари Харесай

Медии, знаменитости и дори Белият дом отказват да платят за Twitter Blue

" Предполагам, че моята синя отметка скоро ще изчезне, тъй като в случай че ме познавате, знаете няма да платя за това. " съобщи Леброн Джеймс

Емил Василев преди 37 секунди 0 Сподели

Най-четени

ПрепоръчаноДаниел Маринов - 19:03 | 31.03.2023

Да, смарт телефонът ви потвърдено ви подслушва, само че има метод да го спрете

IT НовиниЕмил Василев - 16:30 | 31.03.2023

Турция показа изтребителя от последващо потомство „ TF-X “ и стелт дрона „ Anka-3 “

IT НовиниДаниел Десподов - 10:16 | 01.04.2023

Стартираха невронната мрежа FreedomGPT – ИИ без лимитирани и ограничения за осведомителна сигурност

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Стратегията на Twitter за прекосяване към изцяло платена система за верификация среща съпротивата на известни персони, спортисти, новинарски организации и даже на Белия дом.

Платформата на обществената медия разгласи прекратяването на „ наследените “ сини отметки на 1 април.

Статутът на многочислените притежатели на сини отметки обаче не беше явен, защото те към момента бяха на мястото си.

„ Приятели, в света има по-големи проблеми от синята отметка до името ми в този акаунт, само че без нея всеки може да твърди, че е аз, тъй че, в случай че я изгубя, ще напусна тази платформа. Всеки, който се появява с него. Казвам ви това, до момента в който към момента „ формален “ “.

написа в Twitter известният холивудски артист Джей Скот Грийнспан, известен като Джейсън Александър

Предложената напълно платена система за верификация на сметките има месечна абонаментна такса от 8 $ за физически лица, а програмата за верификация на организации, която предлага златна отметка и опция за свързване с други сметки, свързани със съответната организация, изисква заплащането на зашеметяващите 1000 $ на месец.

Медиите, Белият дом и звездите споделят „ не “ на Twitter Blue

Редица медийни организации също показаха злост към заплащането за златна отметка, а някои медии обявиха, че няма да изплащат на репортерите си средствата които дават за Twitter Blue, заяви Business Insider.

Според CNN тези източници настояват, че защото сините отметки към този момент демонстрират единствено че потребителят е платил 8 $, те към този момент не са толкоз достоверни колкото бяха преди.

Politico, BuzzFeed, New York Times, Los Angeles Times и Vox обявиха, че няма да заплащат за златна отметка.

Междувременно Axios заяви, че Белият дом е уведомил чиновниците, че няма да им бъдат изплатени средствата, които са дали или ще дадат за Twitter Blue. Вместо това администрацията на Байдън ще употребява сиви, неплатени отметки в формалните държавни сметки.

Леброн Джеймс, американският професионален баскетболист за Лос Анджелис Лейкърс с над 52 милиона почитатели в Twitter, съобщи, че не има намерение да заплаща за Twitter Blue.

Той съобщи:

„ Предполагам, че моята синя отметка скоро ще изчезне, тъй като в случай че ме познавате, знаете няма да платя за това. “

Съпротивата против прекосяването на Twitter към напълно платена система за верификация на сметките идва от разнообразни източници, като би било забавно да се види по какъв начин Илън Мъск ще отговори на това.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР