Предпочитаното онлайн място за видео забавление Vbox7.com ще посрещне феновете

...
Предпочитаното онлайн място за видео забавление Vbox7.com ще посрещне феновете
Коментари Харесай

VBOX7 All Starsпредставят FRESH премина

Предпочитаното онлайн място за видео развлечение Vbox7.com ще посрещне почитателите в своята свежа зона по време на най-голямото младежко събитие у нас – Aniventure Comic Con 2018. В особено обособената зона посетителите ще могат да се срещнат с някои от най-популярните уеб звезди, както и да се включат в разнообразни занимателни интензивности. Aniventure Comic Con ще се организира на 15 и 16 септември в Inter Expo Center в София.

В зоната на Vbox7 почитателите ще могат да вземат подпис и да се снимат със звездите от първия български тийн уеб сериал „ Не по този начин,брат! “, най-номинираната онлайн поредност „ Следвай ме “, мистъри продукцията „ Килерът “ и спиращия дъха екшън-трилър „ Пъзел: Похитени “. Посетителите ще видят още любимците си от „ InstaQueen “, „ 10 първи срещи “ и новата сантиментална комедия „ Статус: Обвързани “.

Освен персонални срещи с лицата на Vbox7, феновете на уеб поредици ще могат да вземат присъединяване в разнообразни занимателни интензивности, а особено обезпечените дарове подсигуряват положителното въодушевление. Няма да липсват и изненади – в границите на събитието на 15 септември от 14:00 ч ще се организира панел полемика, в която особено присъединяване ще вземат някои от известните уеб лица. Феновете ще могат да зададат въпросите си към тях, а от своя страна актьорите ще разкрият любопитни новости към старта на новия сезон и уеб продукциите. В компанията на Надя Петрова, Иван Тишев и Мино Караджов, които са измежду участниците в панела, посетителите ще имат опция да гледат първи извънредни фрагменти от новите епизоди на хитовите уеб продукции, започващи през есента.

Подробна информация за присъединяване на звездите на 7Talents в свежата Vbox7 зона на Aniventure Comic Con 2018 можете да намерите на адрес https://www.comiccon.bg/vbox7.

Aniventure Comic Con предлага извънредно многообразие от занимания за всеки почитател на известната просвета – срещи със световноизвестни косплейъри, известни артисти и влогъри от България и света, зони за аниме и комикси, доста гейминг и стотици награди.

Незабравимите страсти са обезпечени с Aniventure Comic Con 2018 и Vbox7.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР