Предпочитанията на жените винаги са варирали според времето, настроенията и

...
Предпочитанията на жените винаги са варирали според времето, настроенията и
Коментари Харесай

Подсъзнателните сексуални черти, които трябва да усвоиш

Предпочитанията на дамите постоянно са варирали съгласно времето, настроенията и позиционирането на Луната и звездите. Знаеш, че няма никаква логичност в избора на дамите, тъй като те могат да обичат с очи, сърце, банкова сметка и даже уши (музикантите попадат в тази графа). Има обаче някои козове, които можеш да използваш, с цел да наклониш везните в своя изгода, до момента в който се опитваш да я впечатлиш. Представяме всички дребни белези, които те трансформират в възможен полов обект.

Шофирането
Всеки може да натиска педала на форсирания Golf II-ка, само че женското съсловие счита, че по-спокойните мъже зад кормилото са и доста по-сексуални. Те вдъхват доверие, тъй като по всичко си проличава, че държат нещата под надзор и не се пробват да се изфукат за разлика от по-агресивните. Контролът е необикновен плюс и показва неустрашимост за нея.

Погледът
Всеки владее погледа на Рамбо и Робокоп, само че от дълго време не е настоящ – никой не се впечатлява, когато приличаш на човек със сериозна тоалетна потребност. Естествените страсти и усмивката се правят оценка доста повече. Остави маските и приказва повече с очите си – дамите знаят, когато ги събличаш с взор и предпочитание за най-малко няколко травми в леглото.

Предмишниците
Дълги години се смяташе, че бицепсите са най-важната част от мъжкото тяло, а по-късно се вярваше, че приказваме за коремните мускули, само че се оказва, че всички сме живели в тотална илюзия. Новият граблив взор е ориентиран към предмишниците и точно по тази причина ще се наложи да запретнеш ръкавите и да ги флашваш. Остави и малко от бицепса за бонус точките.

Готвенето
Винаги сме казвали, че порното за дамата е мъж, който може да готви. Разликата сред мъжете и дамите в кухнята е обвързвана с другите настройки: тя го прави по обвързване, а ти благопожелание, влагайки доста повече усърдие от нормално. Именно педантичността я кара да ти мисли неприятни работи, до момента в който обработваш суровото месо, режеш салата с хирургическа акуратност и изпипваш всичко до най-малката детайлност. Позиционирай я в кухнята, направи всичко с голямо предпочитание и се подготви за първото си изнасилвaне от жена!

Добър темперамент
Някои се пробват да се потвърдят, а други играят ролята на нещо, което не са – знаеш тези, които вървят като трикрил дрешник с паве в гащите, с цел да не ги издуха вятъра. Мъжете, които стоят комфортно в своите обувки и не се пробват да изпъкват при всеки комфортен случай, са и тези, които се избират най-вече. Спри да се хвалиш с вилата в Арбанаси, никой не има вяра!

Здравата отбрана за нея
Жената става най-сексуална, когато може да усети, че зад себе стои мощния и здрав мъжки тил. Дори и обикновените жестове оставят съществени следи в нейното схващане, а и нищо не ти пречи да й освободиш място в метрото, да й отвориш вратата на колата или просто да й окажеш помощ с това, с което се е захванала. Не забравяй, че даже гушкането е задоволителен афродизиак за нея, когато може да се изгуби в твоето тяло, а множеството дами (без Искра Фидосова) усещат протекцията ти тъкмо в тези моменти. Не забравяй, че ти си рицар, а тя е твоята принцеса.

Бащиният инстинкт
Жените имат майчин инстинкт, до момента в който ние притежаваме оня сексапил, който тя познава доста добре. Интересът към децата е знак, че ти си подготвен за идната стъпка и имаш нужната отговорност и подготовка, когато се появи дребното дребосъче. Интересното е, че дамите доста постоянно се притеглят от хората, които демонстрират такова увлечение, а щом си добър към децата, значи ще си добър и към нея, както и възможното потомство. Защо това е възбуждащо за нея? Просто такива човеци са доста сложни за разкриване.

Ораторът
Мъжете, които могат да приказват безапелационно, влагайки пристрастеност в тематиката, са и значителен таргет на женското съсловие. Излъчването на убеденост и изразяването на пристрастеност са задоволителен симптом, че този човек просто знае какво и по какъв начин да прави, а това нормално е и симптом, че в леглото също има нужните умения, с цел да накара слушателките да изтръпват (в различен смисъл на думата).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР