Предложението за промяна в закона за здравето, която връща възможността

...
Предложението за промяна в закона за здравето, която връща възможността
Коментари Харесай

Симеонов: Предложението за връщане на пушенето в заведения ще бъде внесено в НС

Предложението за смяна в закона за здравето, която връща опцията за пушене в обособени пространства в заведенията за хранене и развлечения, ще бъде импортирана в Народното събрание, заяви вицепремиерът Валери Симеонов по време на съвещание на съвета за тристранно съдействие.
 
Той прикани представителите на бизнеса и синдикатите да изразят своята позиция по това предложение , както и по законопроекта за реклама на хазартни игри, който също ще бъде импортиран в Народното събрание.

Преди десетина дни вицепремиерът и ръководител на НФСБ съобщи, че партията м у има желание да внесе в Народно събрание предложение за смяна в закона за здравето ,  с която да бъде позволено тютюнопушенето в обособени пространства за хранене и развлечени я.  Вицепремиерът съобщи, че н е схваща смисъла да се лимитира пушенето в заведения , в случай че актуалният закон не се съблюдава.
 

Вчера министър председателят Бойко Борисов съобщи, че е срещу концепцията на НФСБ за корекция в закона . „ Ние в ГЕРБ, тъй като преди време го въведохме, сме уверени, както и в този момент поддържах всички дейности, свързани с битката против тютюнопушенето, увреждащо човешкото здраве. Това ще ми бъде мнението, в случай че се сложи тематиката ", сподели Борисов.
 

Преди дни в предаването на " Седмицата " на Дарик сходно персонално мнение изрази и депутатът от ГЕРБ и ръководител на правната комисия в Народно събрание Данаил Кирилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР