Предложението на председателя на Народното събрание Ива Митева законодателният орган

...
Предложението на председателя на Народното събрание Ива Митева законодателният орган
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Предложението на Ива Митева парламента да не заседава всяка седмица е тревожно

" Предложението на ръководителя на Народното събрание Ива Митева законодателният орган да не заседава всяка седмица и да има пленарни съвещания една или две седмици в месеца поражда серия от тревожни въпрос:

Тв водещият и сценаристите му, които се бориха против едноличния режим, премиерската република на Борисов и пледираха за реабилитация на парламентаризма и връщане на нормалността, в този момент не вършат ли тъкмо противоположното?
 Депутатите разискват Народно събрание да не заседава всяка седмица Депутатите разискват Народно събрание да не заседава всяка седмица
Депутатите осъждат Народното събрание да не заседава всяка седмица, а на сесии. Това стана ясно от думите на председателката на Народно събрание Ива...

Какво желае Слави Трифонов с тази чудовищна концепция, слагаща кръст на парламентарната народна власт и пускаща плътна завеса над подмолните покупко-продажби в Народното събрание?

Може би той си има вяра, че по този начин тоталното му неявяване от Народното събрание ще стане по-незабележимо за народа?

Или фактическото закриване на Народното събрание ще прикрие безличието и забележимата професионална непросветеност на огромна част от депутатите на „ ИТН “?

Затова народните представители на тази партия нямат право да приказват пред медиите, без глобата на своето управление ", написа журналистът и народен представител от групата на Българска социалистическа партия.

" Двуличието проличава и от възмутителното разминаване сред думи и каузи за мажоритарния избор.
 Вижте защо се схванаха партиите след първите експертни срещи за кабинет Вижте защо се схванаха партиите след първите експертни срещи за кабинет
Подкрепа за закриване на профилираното правораздаване, преизчисление на пенсиите и неизясненост ще има ли болшинство в 46-ия парламент за прочие..

Преди изборите „ ИТН “ продъниха небето с искане за мажоритарен избор в два тура. Но на изборите на 4 април и 11 юли не разрешиха на кандидат-депутатите си да употребяват преференции. Което си е чиста тирания, нямаща нищо общо с прокламираната от Трифонов хрумвания за нормалност и нов морал в политиката.

Ако моралът на „ ИТН “ зависи единствено от волята на водача, тогава каква е разликата сред Слави Трифонов и Бойко Борисов?

Каквито и да са претекстовете за неуместното предложение на Митева Народното събрание да заседава понякога, резултатът ще е един – обществената активност на депутатите в пленарната зала ще се придвижи в закритите парламентарни комисии, където няма тв камери за директно лъчение на съвещанията.

Как тогава ще следим срамните диспути дали милиардите в държавната Българска банка за развиване (ББР) ще се приватизират и дали автомагистралите ще се концесионират от олигарси на ГЕРБ или на „ ИТН “?

Нямам никакво подозрение: Идеята на Ива Митева е родена в Боянските сараи на шоумена, който вместо парламентарна народна власт ни предлага едноличен режим, вместо политическа нормалност ни сервира рискова аномалия, зад която наднича новият деспот!
 Иван Бакалов: Кой е кукловодът зад ИТН? Иван Бакалов: Кой е кукловодът зад " ИТН "?
" Митева от ИТН споделила, че този път ще се опитат да създадат държавно управление, в случай че резултатите се повтарят. И - ауууу - тия ще п...

Ако през днешния ден даже един народен представител в Законодателната комисия на Народно събрание поддържа това безумство на „ ИТН “, този народ си заслужава ориста да е плебей! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР