Предложението ми е на фона на дизайна, който има логото

...
Предложението ми е на фона на дизайна, който има логото
Коментари Харесай

Ренета Инджова: На логото на новата партия да има и едни овчици, които си пасат

" Предложението ми е на фона на дизайна, който има логото на новата групировка " Продължаваме промяната ", да има и едни овчици, които си пасат. Това ще бъде хубава алюзия с предишното ни ". Това сподели в предаването " 12+3 " на БНР Ренета Инджова, длъжностен министър председател в интервала 1994 - 1995 година. Тя изясни позицията си, като съобщи, че " по този начин са решили заказчиците ":

" Заказчиците са пратили тези деца тук.... Има доста белези, които до момента приказват за това - канадското поданство (на Кирил Петков - б.р.), към което единствено по терлици стъпваме, да не би да развалим нещо. Аз незабавно мога да ви кажа, че след изборите България незабавно ще приема СЕТА като съглашение, с което ще усили количеството страни, които одобряват. Ще правим една потребна работа за събаряне на комерсиалните бариери сред Европейски Съюз и Канада, която е в извънреден интерес и на двете страни, може би по тази причина не пипаме тази тематика ".

По думите на Инджова Истанбулската спогодба няма потребност да бъде призната от България, тъй като към този момент е в приложение. " Искам да кажа на тези младежи (Петков и Василев - б.р.), идващи извън, че ще им е много мъчно да се вграждат тук. Ние сме по незнание и по корумпираност хайлайф, който няма еднакъв на себе си и да не си фантазират, че могат това да го разрушат ", разяснява Инджова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР