„Предложението да оттегля кандидатурата си за председателското място в ЦИК

...
„Предложението да оттегля кандидатурата си за председателското място в ЦИК
Коментари Харесай

Ципов: Сам реших да оттегля кандидатурата си

„ Предложението да отдръпва кандидатурата си за председателското място в ЦИК пристигна от моя страна. Това стана няколко часа, откакто завършиха консултациите при президента. Аз желаех да се свика управителният орган на партията, с цел да проучва по този начин създалата се обстановка. Очаквахме, че ще има повече от един претендент и ще се съблюдава процедурата - да се проведат съвещания и в случай че няма консенсус посредством жребии да бъде избран ръководител на ЦИК”.

Това съобщи в студиото на „ ” Красимир Ципов от ГЕРБ.

По думите му неговото оставане като претендент за ръководител на ЦИК е щяло да даде мотив за неуместни нападки против ГЕРБ.



„ Другият ми мотив беше, че в последна сметка ще стана част от този групов орган, наименуван ЦИК и не считам, че е удачно да сътворявам предпоставки за подозрения във връзка с работата му”, съобщи Ципов.



„ ЦИК ще бъде сложена пред особени провокации с смяната на Изборния кодекс”, уточни Ципов и добави: „ Приех да стана претендент за ръководител на ЦИК, само че чаках да има конкуренция. Това обаче не се случи”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Звездна нощ. Влюбени на скамейка в парка. Младежът: - Виж, обичана! Падаща звезда! Пожелай си нещо! - Искам да се омъжа за теб! - Ааа,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПрез идващите седмици следва да бъдат оповестени изследванияЕвропейската комисия е взела решение да не възобновява контракта с компанията за коронавирус ваксиниНамираме се в сериозен миг от борбата против пандемиятаНад 12 000 души и 190 военни машини и системи участваха в парада в Русия, отбелязващ успеха над нацистите през Втората международна войнаОт позиция на диететиката някои от комбинациите въобще не са подобаващи " В последните години положихме доста старания, с цел да бъде страната ни заслужен и деен член на Европейски Съюз ", написа министър председателят в оставкаКакво разяснява шефът на Националния център по заразни и паразитни болестиЗасега няма арестуваниСистемата на Colonial Pipeline обезпечава 45% от доставките на гориво за източната част на САЩУрсула фон дер Лайен прикани Съединени американски щати да разрешат износа на ваксини за по-бедните страниСтърджън предизвести английския министър председател да не се пробва да блокира втори референдум за самостоятелност на ШотландияЛекарството е отстранено от рецептурника на здравното министерство, защото е открито, че е " безрезултатно " Ние в залата видяхме за какво и кой изкомандва групата на " ИТН " Лесно за развъждане и с характер на типичен домакински любим, декоративното прасенце се подрежда измежду най-сладките, чаровни и мечтани домашни любимци.Още като дете изненадва преподавателите си със своите научни и математически знания Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР