Предложение за брак беляза дългоочакваното откриване на Историческия парк във

...
Предложение за брак беляза дългоочакваното откриване на Историческия парк във
Коментари Харесай

Йолина цял живот ще помни какво й се случи в най-големия исторически парк в света

Предложение за брак беляза дълго чаканото разкриване на Историческия парк във варненското село Неофит Рилски. Пред очите на стотици родолюбци, пристигнали да се впуснат в туристическото премеждие, бургазлията Михаил Динев падна изненадващо на колене и предложи на своята обичана Йолина Стоянова.

Облечен в тракийска носия, Михаил най-сетне се реши да изиска публично ръката на своята годеница, с която са дружно към този момент 3 щастливи години, написа "Флагман ".



„ Като млада двойка обичаме доста да пътуваме. На няколко пъти съм умувал къде и по какъв начин да й предложа брак, само че в никакъв случай не се престрашавах. Първият път бе на площада в Милано, пред Катедрала. После пък в Кападокия не открих смелост”, споделя Михаил.
Вече година и половина той е част от екипа на Историческия парк във Варненско. Когато схваща, че формалното разкриване ще бъде на 22 юни, взема решение, че точно това ще е датата и мястото, където да направи тази значима крачка.

Най-големият исторически парк в света отвори порти и той е в България!

„ Исках да стане в Тракийския замък. Жената на мой другар ми спомага и незабавно оказа помощ, като уши тракийска носия за Йолина, а аз бях облечен като тракиец”, показва още Михаил.

Точно по време на ритуала за пиянство вино, който е трябвало да покажат пред първите посетители на парка, бургазлията намира храброст и задава най-романтичния въпрос към другарка си: „ Ще се омъжиш ли за мен?”. Макар сюрпризирана и обезпокоена в този миг, Йолина дава отговор три пъти с „ Да” на обичания си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР