Предложение на образователното министерствоПаралелките са 21Министерството на образованието и науката

...
Предложение на образователното министерствоПаралелките са 21Министерството на образованието и науката
Коментари Харесай

522 места ще има в училищата с национално значение

Предложение на просветителното министерство
Паралелките са 21

Министерството на образованието и науката предложи през идната образователна година в шестте учебни заведения с национално значение да бъдат разкрити 552 места за банкет в 21 паралелки след приключено главно обучение. Това планува план на заповед на министъра на образованието и науката, оповестена за публично разискване на уеб страницата на МОН.

Училищата с национално значение са в пет области - Ловеч, Пазарджик, Стара Загора, Разград и София област. Това са Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина “Проф. доктор Димитър Димов ” в Ловеч, Националната професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване “Сава Младенов ” в Тетевен, Националната професионална гимназия по горско стопанство “Христо Ботев ” във Велинград, Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина “Иван Павлов ” в Стара Загора, Националната професионална техническа гимназия “Шандор Петьофи ” в Разград и Националната професионална гимназия по компютърни системи към Техническия университет - София.

Държавният план-прием в националните учебни заведения се съгласува с министъра на труда и обществената политика и министъра на районното развиване и благоустройството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР