Предложената за премиер на България от Слави Трифонов Антоанета Стефанова

...
Предложената за премиер на България от Слави Трифонов Антоанета Стефанова
Коментари Харесай

Антоанета Стефанова струва 80 евро на час

Предложената за министър председател на България от Слави Трифонов Антоанета Стефанова дава онлайн уроци по шахмат на начинаещи и напреднали,научи HotArena.

Клубът, който тя управлява дружно с екипа си, „ Чес лайънс " организира съвещания и до момента като цената за един час проучване на тактики за победа на шахматната дъска е цели 80 евро, сочи информация на уеб страницата на отбора.

Частните занимания се организират в платформата „ Зуум " поради пандемичната конюнктура, като по наша информация учениците на гросмайстор Стефанова са най-вече чужденци. Освен това тя събира участници и за летни лагери, като предходната година таксата за присъединяване е била 49,90 евро и е била супер промоционална - за цели 6 часа онлайн образование.
Стефанова преподава само в неделя, освен това в избран следобеден период, в който е планувала уроците на трима свои ученици. Така, в случай че да вземем за пример, всички недели от идния месец май бъдат запълнени от искащи да научат тънкостите на шаха, русокоската ще завоюва 1200 евро. Тя работи със брачна половинка си - различен наш фамозен състезател - Иван Чепаринов, който също води курсове, само че е много по-свободен от жена си като график,писа Уикенд. 

Дъщеря им Мелисандра към този момент е на „ ти " с дъската, само че предходната година баща й разкри, че избира да я тласне към тениса или плуването. Името е определено по Интернет, а чак след това шахматистите ни научили, че по този начин се споделя и героиня от паметния сериал „ Игра на тронове ”. „ Даже имахме съмнения дали да се откажем, тъй като ни питаха кака по този начин ще я кръщаваме на алена магьосница. Но на нас доста си ни харесва това име ”, описа Антоанета Стефанова преди година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР