Предлагаме ви рецептата за бъркана баница с шунка, кашкавал и

...
Предлагаме ви рецептата за бъркана баница с шунка, кашкавал и
Коментари Харесай

Бъркана баница с шунка, кашкавал и маслини - това не е за изпускане!

Предлагаме ви рецептата за бъркана баница с шунка, кашкавал и маслини. Толкова е лесна, а толкоз вкусна, че е грехота да не я опитате вкъщи.
Идеална е за всеки ден и за специфични случаи.
Страхотна и лесна баница с шунка, кашкавал и маслини

Трябват ни четири яйца, 250 грама кисело мляко, половин чаша олио, една чаша царевично брашно, две чаши пшенично брашно, 250 грама шунка, 250 грама кашкавал, 100 грама маслини, един бакпулвер.

Първо би трябвало да си разбием яйцата, а по-късно прибавяме към тях киселото мляко дружно с олиото. Смесваме си след това брашното и бакпулвера и постепенно, деликатно ги прибавяме към течната примес.

След това към нашето тесто си слагаме и нарязаните маслини, дружно с нарязаната към този момент шунка и с настъргания кашкавал. Тази цялата примес я изсипваме в една намаслена тавичка и я слагаме да се пече във фурната.

Фурната е хубаво да сме я загряли авансово на температура от 180 градуса. А баницата в нея я печем за към 40 минутки или до момента в който не забележим, че е напълно подготвена за консумация.

Както и сами ще се уверите, може би това е една от най-лесните за правене и бързи баници. Но пък е такава луксозна закуска, че пръстите ще си оближете.

Държим доста да я опитва и стопанка, която искрено си признава, че е скарана с кухнята. За да се увери сама, че готвенето не е по никакъв начин комплицирано. И да види, че баницата – тази най-малко, ще й се получи просто зашеметяващо.

Пожелаваме ви добър вкус и да ви е доста вкусно на всички!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР