Предлагаме ти да разкриеш максималния потенциал на устните си със

...
Предлагаме ти да разкриеш максималния потенциал на устните си със
Коментари Харесай

7 подлудяващи секс техники с уста

Предлагаме ти да разкриеш оптималния капацитет на устните си със идващите секси техники – леко захапване, смучене и игра с езика на верните места ще го докарат до ръба. 1. Обърни внимание на ушите му.

Ушите са основани да усещат и най-леките дразнения, за това запомни, че в случай че искаш да възбудиш приятеля си в тази зона е добре да действаш на правилото „ по-малкото е повече “. Разположи устните си на 2 см. от ухото му и въздъхни надълбоко, което ще подразни прелестно нервните му окончания, без да прекаляваш. След това захапи (много леко с устни, без зъби) меката част на ухото и внимателно издърпай надолу. Така ще стимулираш нервните окончания във вътрешната част на ухото, които на процедура са доста сложни за стимулиране. Събуждането на неподозирани ерогенни зони постоянно е от изгода!

2. Не забравяй пръстите му.

Ако смяташ, че целуването за ръка е запазена марка за мъжете от 1940 година, то не си опитвала следния трик: разположи върха на езика си в долната част на дистанцията сред два от пръстите му и след това постепенно започни да ближеш нагоре-надолу. Това ще му докара тръпки на наслаждение, защото зоната е доста сензитивна. После го докарай до полуда, като засмучеш един по един върховете на пръстите му. Така му подсказваш какво би направила с него, в случай че слезеш малко по-надолу, към интимната му зона.

3. Подразни го.

Нежно прокарай устни (гледай да са колкото е допустимо по-сухи) по челото, стигайки постепенно до слепоочията и най-после до устата му. „ Сухият “ досег основава изцяло разнообразни чувства от „ мокрия “. Причината тази техника да е толкоз възбуждаща е, че цялото лице е покрито с съвсем незабележим мъх. Тези фини косъмчета са извънредно податливи на възбуждащия досег на сухите ти устни.

4. Гризкай шията му.

Малко докосвания декларират гордо „ желая те тук и в този момент “, както прави целувката по шията. За да разпалиш пристрастеността още повече, наклони главата му леко на една страна (по сходство на вампирите, подготвени да захапят жертвата си, само че без хорър елемента), с цел да откриеш деликатната зона от ухото до рамото му. Започни от мястото тъкмо под ухото и продължавай към врата, сменяйки целувки с дребни ухапвания, с цел да го държиш напрегнат.

5. Използвай езика си (по необикновен начин).

Той самичък ще се удиви от метода, по който ще го накараш да се почувства при допира с езика си. Предлагаме ти да изпробваш долната част на езика. Тя не е толкоз грапава, колкото долната, а има копринено гладка конструкция. Долната част на езика ще ти бъде от особена изгода при облизването на зърната – елементи от тялото, за които мъжете рядко признават, че желаят да бъдат докосвани. След като го докосваш известно време, смени тактиката и включи по-грубата, горна част на езика. Нервните окончания привикват към един и същи досег, а при промяната ще възбудиш нови чувства.

6. Целувай бедрата му.

Жените постоянно считат, че мъжете нямат потребност от предигра, която да ги разгорещи преди същинския секс. Тези дами очевидно не са пробвали да стартират с леки, а след това и по-силни целувки по бедрата, започвайки малко над коляното и стигайки до интимната зона. Удължи сладката му мъка, като се захванеш с другото бедро, откакто си завършила с първото. Остави пениса за десерт по-късно.

7. Направи устата си да вибрира.

Ето нещо, за което несъмнено не си се сещала по време на секс: тананикането с уста. Когато тананикаш със затворена уста, тя стартира да вибрира по метод, сходен на секс играчките. Освен това, другите типове тананикане основават разнообразни чувства – по-високите тонове основават по-бързи трептения, а по-ниските – по-бавни.

Източник: cosmopolitan.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР