„Предлагаме да отпадне предложената нова структура в Министерството на вътрешните

...
„Предлагаме да отпадне предложената нова структура в Министерството на вътрешните
Коментари Харесай

Иван Иванов: Бюджетът на МВР се натоварва с ненужни структури, а служителите не получават адекватно заплащане

„ Предлагаме да отпадне препоръчаната нова конструкция в Министерството на вътрешните работи, която ще дублира функционалностите на Националната работа за защита. Това е един непростим разход. Ако приемете нашето предложение, ще бъдат спестени значително средства и този освободен запас може да бъде пренасочен към изплащането на изключителния труд на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. " Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Иван Иванов от парламентарната естрада.

Според него тази нова конструкция е нежелана даже от самите чиновници в Министерство на вътрешните работи и няма да има мечтаната успеваемост. „ Министерство на вътрешните работи си има задоволително друга работа, има и дефицит на фрагменти. Пренасочването на чиновници и натоварването им с защитата на физически лица е ненужно ", означи Иванов.

По неговите думи на чиновниците на Министерство на вътрешните работи би трябвало да се дават съответни условия на труд: „ С нашите оферти отстояваме настояванията на синдикатите в Министерство на вътрешните работи за преизчисляването на техните хонорари. Създават се ненужни структури и звена, които натоварват ненужно бюджета, а в това време чиновниците на Министерство на вътрешните работи не получават съответното възнаграждение, което им е належащо ". Иван Иванов акцентира, че в случай че тези оферти на Българска социалистическа партия бъдат признати в този момент, те ще могат да залегнат в бюджета на Министерство на вътрешните работи, който следва скоро да се разисква, като по този метод хората в Министерство на вътрешните работи ще бъдат задоволени за труда, който поставят.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР