Предлага CrystalClear картина с резолюция QHD 3440x1440 пикселаМониторът Philips 346P1CRH

...
Предлага CrystalClear картина с резолюция QHD 3440x1440 пикселаМониторът Philips 346P1CRH
Коментари Харесай

Philips 346P1CRH – извит WQHD дисплей с докинг станция

Предлага CrystalClear картина с резолюция QHD 3440x1440 пиксела

Мониторът Philips 346P1CRH дава 34-инчов закривен екран с резолюция WQHD
(снимка: MMD)

MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори , пусна на пазара 34-инчов закривен LCD модел със удивително образно показване. Philips 346P1CRH поддържа резолюция WQHD, DisplayHDR 400 и набор от комфортни благоприятни условия за свързване като вградена USB-C докинг станция и KVM комутатор.

Мониторът е екипиран с интерфейси DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 и RJ45, а вградената USB-C докинг станция обезпечава зареждане, включително на преносим компютър, и опция за елементарно включване на външна страна към монитора чрез един-единствен съразмерен USB-C конектор.

Благодарение на технологията MultiView, притежателите на Philips 346P1CRH могат да следят картина от два източника и по едно и също време да работят с няколко устройства, като да вземем за пример PC и преносим компютър.

Вграденият MultiClient KVM комутатор разрешава надзор на две обособени PC-та единствено с един комплект от екран, мишка и клавиатура, което става просто с натискането на бутон.

Philips 346P1CRH предлага CrystalClear картина с резолюция QHD 3440×1440 пиксела. VESA документът DisplayHDR 400 значи спомагателна бляскавост, по-дълбок контрастност и грабващи цветове.

USB-C станцията обезпечава зареждане и опция за елементарно включване на външна страна
(снимка: MMD)

Зрителните ъгли от 178/178 градуса и UltraWide 21:9 форматът улесняват екипната работа и разрешават сравняване на наличие от няколко файла, което е доста комфортно за експерти, работещи в областта на финансите, банките и графичния дизайн. Феновете на игрите ще оценят технологията Adaptive Sync, която подсигурява бърза и плавна графика.

Philips 346P1CRH има умни и ефикасни функционалности, които покачват комфорта и удобството. Настройваща се по височина и накланяща се стойка улеснява ергономията, а функционалностите за отбрана на очите, сертифицирани от TUV, понижават напрежението.

Удобна, изскачаща Windows Hello уеб камера предлага технология за различаване на лица и сигурна връзка. Тя може да бъде прибрана назад зад екрана, когато не се употребява.

Philips 346P1CRH е ергономичен, с настройваща се по височина и накланяща се стойка
(снимка: MMD)

Мониторът е съгласуван с екологията и предлага функционалности за икономисване на сила като LightSensor и PowerSensor, които могат да понижат сметките за електричество с до 70%. Той дава отговор на стандартите EnergyStar 8.0, EPEAT и RoHS, не включва нездравословни вещества като живак и олово и употребява 100% рециклиран материал за опаковката.

Мониторът Philips 346P1CRH е разполагаем на нашия пазар от този месец на целесъобразна последна цена от 1149 лева с Данък добавена стойност, прецизираха представителите на MMD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР