Предизборно обединение на българофилите правят ВМРО, партията на Петър Москов

...
Предизборно обединение на българофилите правят ВМРО, партията на Петър Москов
Коментари Харесай

СЪБРАХА СЕ! ВМРО, Пепи Москов и Валери Симеонов заедно на избори

Предизборно " обединяване на българофилите " вършат Вътрешна македонска революционна организация, партията на Петър Москов КОД и НФСБ. В обединението вземат участие и " Общество за нова България " и " Български съюз за нова народна власт ". Обединението бе обявено пред медиите още преди срещата на въпросните обединения, провела се в централата на Вътрешна македонска революционна организация на столичната улица " Пиротска ".

Петър Москов не участва, а НФСБ представяше някогашният народен представител и сегашен ръководител на групировката след отдръпването на Валери Симеонов Борис Ячев. Има Такъв Народ на Слави Трифонов и Български напредък на Стефан Янев отхвърлиха присъединяване в " пар=триотичното " обединяване ".

" Причината да отправим тази обществена покана към обединенията, които смятат най-вече себе си за българофилски, е анализът на миналото Народно заседание, което освен ерозира чувството за държавност и национализъм, само че и чувството за народен суверенитет. Случаят със скандалното гласоподаване за Република Северна Македония беше единствено един от случаите, в които българския народен суверенитет бе обречен в сгода на непознати ползи ", показа съдружната концепция Искрен Веселинов, съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация.

Хората, обединили се в обща цел, се борили и против ляволибералния радикализъм, превзел родата политика. " В момента имаме съревнование кой е по-ляв в миналия парламент. Включително обединения, които се посочват " градска десница " са в действителност проводници на леви политики. Дори самото ръководство мина под лозунга " леви политики с десни средства ", не съм сигурен към този момент по какъв начин беше трактовката ", добави Веселинов.

Новосформираното обединяване ще се бори също по този начин и против Зелената договорка, която била пагубна за българската и европейската стопанска система, против демографската рецесия и рецесията в българското произвеждане.

На срещата участваха и другите двама съпредседатели на патриотичната групировка Александър Сиди и евродепутатът Ангел Джамбазки, само че те не взеха думата. Думата не взеха и представители на другите партии. Освен това - имало е политически обединения, които имали интерес към самодейността, само че заради летния сезон не могли да изправят свои представители, уточни Веселинов. На по-нататъшен стадий обаче вратата за разширение на обединението била отворена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР