Предизборната ни кампания ще бъде под 1 милион лева. Ще се

...
Предизборната ни кампания ще бъде под 1 милион лева. Ще се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Кампанията ни ще струва под 1 милион лeва |

Предизборната ни акция ще бъде под 1 милион лв.. Ще се вижда от кое място идват парите, всичко ще бъде изцяло транспарантно , заявява водачът на " Промяната продължава " Кирил Петков в предаването " ЕвроДикоФ ".

По думите му на уеб страницата на групировката ще бъдат оповестени имената на спонсорите, както и размерът на средствата, които дават. По думите му ПППП ще разчита най-вече на представители от IT бранша, само че всеки с честен бизнес е добре пристигнал.

" Наши другари с безусловно чист бизнес към този момент обявиха подготвеност да спонсорират акцията. Обещанията към този момент са за към 600 000 лева ", сподели Петков.

Бившият длъжностен министър на стопанската система удостовери думите на пред Българска национална телевизия за идна среща през другата седмица с " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме " за следизборна коалиция. На въпрос дали затваря вратата пред " ИТН " Петков изясни, че ще изчака Слави Трифонов " да премисли леко метода си на връзка ". И добави, че не имат вяра толкоз в дясната политика на Има Такъв Народ и " бюджетните им ястреби ", които държат на нулев бюджетен недостиг.

" За нас нулевият недостиг е нищо, в случай че има пенсионери, които живеят под линията на беднотия ", уточни Кирил Петков.

Той съобщи, че промяната на правосъдната система и промяната на Иван Гешев като основен прокурор не е вторичен за тях въпрос и в тази посока доста ще разчитат на експертизата на Демократична България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР